Monday, February 28, 2022

Uppsats om medicinsk marijuana

Uppsats om medicinsk marijuana



Tidskrift för Uppsats om medicinsk marijuana och utveckling:. Dessa studier visar att marijuana ger lindring för medicinska tillstånd, inklusive illamående och kräkningar, stimulerar aptiten, främjar viktökning och minskar intraokulärt tryck från glaukom, medicinsk marijuana uppsats, medicinsk marijuana uppsats. En huvudorsak till att regeringen inte lyckas kontrollera medicinsk marijuana är det faktum att den inte är aktivt involverad i företaget och att den hellre tar på sig uppdraget att straffa dem som begår kriminella handlingar och använder den medicinska marijuanalagstiftningen som en mörkläggning Kreit. Medicinsk marijuana och sjukvårdssystemet En hälso- och sjukvårdspersonals roll är att inte bara ta hand om de som är sjuka, utan också främja hälsosamma livsstilar och val för dem i vårt samhälle. NHPCO International Journal of Drug Policy 26 1 :





Relaterade ämnen



Dock så länge patienten lider och kan matcha medicinsk marijuana uppsats sätta kriterier för störningen, vem är samhället att hävda att den inte existerar och att den inte ska behandlas? Medicinsk marijuana har mycket mindre missbruk och skadlig potential än några av de nuvarande läkemedel som ordineras för att bekämpa sådana sjukdomar och medicinsk marijuana uppsats. Legalisering och användning av medicinsk marijuana kommer att ge läkare och patienter möjlighet att välja vilket behandlingsalternativ som minskar symtomen med minsta möjliga skadliga biverkningar som kan orsakas av sådana behandlingar.


Majoriteten av de tillfrågade läkarna stöder användningen av medicinsk marijuana med... Referenser Kreit, Alex framtiden för medicinsk marijuana: bör staterna växa sina egna? Dahl, Dick Medicinska marijuanalagar går upp i rök Advokater USA Flynn, Kevin MARIJUANA för MEDICINSK ANVÄNDNING HAR STARKT STÖD I UNDERSÖKNINGAR Denver Rocky Mountain News. Gilman hävdar det medicinsk marijuana uppsats debatt bör inte handla om det medicinska värdet av marijuana, medicinsk marijuana uppsats hur läkemedlet ska tillföras. The Genetic Science Learning Center beskriver flera leveransmetoder för medicinsk marijuana.


Först och främst är rökning. Fördelarna med denna metod inkluderar att den levererar alla växtens aktiva substanser, och att det är lätt att reglera dosen. Nackdelar med denna metod är att det inte finns någon standardisering av ingredienser och att gifterna från den brinnande marijuanan kan orsaka emfysem och lungcancer. Gilman tillägger att förutom risken för lungsjukdom medicinsk marijuana uppsats av drogen är svår att mäta eftersom THC-nivåerna varierar mellan växter. Enligt Genetic Science Learning Center är marijuana också tillgänglig i en syntetisk pillerform av THC som kallas Marinol. Även om den här metoden ger några av fördelarna med marijuana, är det svårt att kontrollera.., medicinsk marijuana uppsats. Works Cited Bowling, Allen C, medicinsk marijuana uppsats.


CINAHL med fulltext. Cohen, Peter, J. Dresser, Rebecca. Fogarty, A, medicinsk marijuana uppsats, et al. I Tyskland är det fortfarande ett brott enligt narkotikalagarna att inneha drogen men lagarna är något mer liberala. Till exempel får åklagaren inte väcka åtal där drogen befanns vara i "låg mängd" och var för personligt bruk. Patienterna har alltså fått lägre straff. Framstegen i Tyskland är sådana att det tyska företaget THC Pharm i april fick godkännandet att göra "THC dronabinol tillgängligt för apoteken.


I U. Debatten har tagit ytterligare en vändning med ekonomer som visar att det är bättre att legalisera användningen av marijuana på den öppna marknaden, medicinsk marijuana uppsats. Till exempel en forskning om relevansen av förbudet mot droger och kriminalitet och ekonomiska konsekvenser av att legalisera marijuana... Referenser Degenhardt, Louisa; Hall, Wayne D. Grotenhermen, Franjo. pp: Hyatt, Adam. Lagstiftare och narkotikatillämpare är inte läkare och bör inte ersätta deras trossystem med bevisbara vetenskapliga studier som visar att medicinsk marijuana gynnar patienter. Det federala argumentet börjar ofta med ett förnekande av detta, som om någon studerar det medicinsk marijuana uppsats det finns ingen fördel föredras automatiskt framför de hundratals som visar att det finns.


Nästa påstående är att skadan är större än den botande kraften, vilket är uppenbart falskt med tanke på att studier har svårt att ens visa skada från användning av marijuana. Det långvariga argumentet att marijuana är en gateway-drog och leder till användning av hårdare droger är irrelevant när man har att göra med medicinsk marijuana, för medicinska användare är inte troliga användare av hårdare droger och försöker bara lindra sitt lidande på det enda sätt de burk. Oron för att tillåta medicinsk användning av marijuana bara är början kan eller kanske... Verk Citerad Demmer, Bryan. Volym 61, nummer 6 november-december guld, Mark S. De goda nyheterna om droger och alkohol. New York: Villard Books, Lowery, Richard. 12 december, Maykut, Madeliane.


Hälsokonsekvenser av akut och kronisk marihuanaanvändning. New York: Pergamon Press, Nadelmann, Ethan A. Barn som går in i drogmissbruksbehandling har rutinmässigt rapporterat att de hört att marijuana är medicin och därför trodde att det var bra för dem. slang till förmån för medicinsk marijuana tror att studier som U. Institute of Medicine är politiskt motiverade och föråldrade. här är många andra studier som visar att marijuana har terapeutisk användning. dessa studier medicinsk marijuana uppsats att marijuana ger lindring för medicinska tillstånd, inklusive illamående och kräkningar, stimulerar aptiten, främjar viktökning och minskar intraokulärt tryck från glaukom, medicinsk marijuana uppsats.


Vidare finns det bevis för att rökt marijuana minskar muskelspasticitet från ryggmärgsskador och multipel skleros, och minskar skakningar hos patienter med multipel skleros. Marijuana ger också lindring från migränhuvudvärk, depression, kramper,... De som är för medicinsk marijuana tror att studier medicinsk marijuana uppsats som U. Det finns många andra studier som visar att marijuana har terapeutisk användning. Dessa studier visar att marijuana ger lindring för medicinska tillstånd, inklusive illamående och kräkningar, stimulerar aptiten, främjar vikt medicinsk marijuana uppsats, och minskande intraokulärt tryck från glaukom. Marijuana ger också lindring från migrän, depression, kramper, sömnlöshet och kronisk smärta, bland andra tillstånd.


Medicinsk marijuana-förespråkare hävdar att drogens medicinska värde överstiger riskerna och att det finns lagliga droger som är mer skadliga än marijuana. DEA:s administrativa domare Francis Young sa: "Inom medicinsk medicinsk marijuana uppsats "säkerhet" är en relativ term Bestämningen av "säkerhet" görs i termer av huruvida ett läkemedels fördelar överväger dess potentiella risker och riskerna med att sjukdomen kan fortskrida. Det har inte förekommit några dödsfall till följd av överdosering av marijuana. Det är lätt att motbevisa förslaget att medicinsk marijuana kommer att öka användningen av barn. Data visar att ingen stat med medicinsk marijuanalagar har upplevt medicinsk marijuana uppsats ökad användning av marijuana för ungdomar sedan deras lag trädde i kraft.


Medicinsk marijuana och social kontroll: Undkomma kriminalisering och omfamna medicinskisering Marijuana, även känd som cannabis, kommer från cannabisväxten cannabis sativa. Växtens ingredienser, trahydro-cannabinol, allmänt känd som HTC är en del av växten som ger den "höga" effekten. Användningen av marijuana som drog har varit olaglig i många stater i Amerika och världens nationer. I artikeln "medicinsk marijuana och social kontroll", biträdande professor Patrick K. O'rien utforskar den nuvarande trenden inom medikalisering av marijuana över hela USA. O'rien börjar med att ge en översikt över det förflutna medicinsk marijuana uppsats om marijuana, dess sociala effekt och de olika medel som den federala regeringen använder för att stävja den.


Många forskningar och uppfattningar om människor kopplar till läkemedlets effekter på enskilda användare och samhället. Regeringen och statliga myndigheter som forskar om ämnet associerar användningen av.., medicinsk marijuana uppsats. Bibliografi brinner, medicinsk marijuana uppsats, L. Nya metoder för behandling av sociala problem, medicinsk marijuana uppsats. Bingley: Emerald group publishing. Joy, E. J, Watson, J. S, Jr. Marijuana och medicin: Bedömning av vetenskapsbasen. Washington D. C: Nationell akademipress. Mooney, A. L, Knox, Schacht, Holmes, M.


Förstå sociala problem. Fjärde upplagan. Connecticut: Cengage learning. Deflem, M. Populärkultur: kriminalitet och social kontroll. Bingley: Emerald-publishing Ltd. Medicinsk marijuana till guvernör Rick Perry: I delstaten Texas är användningen av marijuana av medicinska skäl olaglig, men jag skulle vilja att du omprövar denna fråga. Jag har ett personligt intresse av denna fråga eftersom jag är dödssjuk i tjocktarmscancer. När det här problemet är löst i Texas kommer det troligen att vara för sent för mig, men att vara sjuk har fått mig att vilja vara proaktiv så att jag kan hjälpa andra att lindra sin smärta och lidande. Medicinsk marijuana har visat sig hjälpa cancerdrabbade och andra kroniskt eller dödligt sjuka människor på en mängd olika sätt.


Jag hoppas att du kommer att överväga denna information och, efter att ha läst detta brev, främja användningen av medicinsk marijuana i delstaten Texas så att människor i min position kommer att bli lyckligare och friskare i framtiden. Medicinsk marijuana har visat sig lindra symtomen... Citerade verk: Ellis, RJ Rökt medicinsk cannabis för neuropatisk smärta vid HIV: en randomiserad, crossover klinisk prövning. Grotenherman, F. Genomgång av terapeutiska effekter. Cannabis och Cannabinoider: Farmakologi, Toxikologi, medicinsk marijuana uppsats, och terapeutisk potential.





hur man skriver en självbedömningsuppsats



Eftersom det fortfarande är olagligt under den federala regeringen tillsammans kan en person fortfarande få problem för det. Legalisering av marijuana skulle vara fördelaktigt för många människor. Marijuana har visat sig hjälpa till med många saker. Medicinsk marijuana Medicinsk cannabis är en utvinning av cannabisväxten. THC och CBD extraheras och används för att behandla eller lindra symtom och tillstånd. Det används vid inandning och förtäring. I stater där medicinsk cannabis är lagligt finns det en mängd olika cannabisformer som torr ört, oljor, krämer, piller och många olika ätbara varor. Hur ofta har den aktuella frågan om medicinsk marijuana uppmärksammats? Det finns folk emot det och folk för det.


Ändå finns det…. Användningen av marijuana medicinskt har varit kontroversiellt i flera år. Frågan bakom det är vad som är marijuana egentligen och varför det är i kontroversen och varför folk pratar om det? Marijuana – även kallad ogräs, ört, kruka, gräs, knopp, ganja, Mary Jane och ett stort antal andra slangtermer – är en gröngrå blandning av de torkade, strimlade löven och blommorna från Cannabis sativa – hampaväxten 1. Det har varit med i bilden även under f.Kr. när den kinesiske kejsaren Fu Hsi, som kinesen... Varför medicinsk marijuana bör vara tillgänglig för människor som behöver det. Man hör om det på nyheterna, folk som smugglar det, odlar det, det finns överallt.


Medicinsk marijuana borde vara lagligt, inte bara för de med ångest och depression, utan de med sjukdomar och störningar som ogräs kan fixa. Den här artikeln kommer att hävda att medicinsk marijuana är ett måste för många människor för sjukdomar. Användningen av medicinsk marijuana har varit ett stort diskussionsämne i USA. Många människor argumenterar för och nackdelar med att detta läkemedel används för medicinska ändamål. Den storskaliga debatten väcker många olika åsikter om detta läkemedel. Det finns fler patienter som hävdar att marijuana är effektivt för att behandla symtom från många olika typer av sjukdomar och sjukdomar. Att lära sig mer om läkemedlet, kemikalierna som kan extraheras från växten, kan ha de största fördelarna för...


Medicinsk cannabis; en informativ uppsats Marijuana består av torkade blommor, blad och stjälkar från hampaplantan och är även känd under namnet Cannabis Sativa. Medicinsk marijuana har använts som medicin i tusentals århundraden. Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut. Hemsida Medicinsk marijuanauppsats. Medicinsk marijuanauppsats. Sortera efter: Mest relevant Högsta betyg. Anständiga uppsatser. Sida 1 av 50 - Om uppsatser. Medicinsk marijuana ord 8 sidor. Medicinsk marijuana. Läs mer. Bra uppsatser. Atmos Medical Marijuana Words 3 sidor. Atmos Medical Marijuana. Medicinsk marijuanapolicy ord 4 sidor. Stödpunkt 3 Ämnessats: Legaliserad medicinsk marijuana kommer att hjälpa lokala bönder att bevara miljön och undvika avskogning och jorderosion.


Resonemang: Olaglig marijuanaodling skadar miljön och leder till jorderosion. Motargument: Olämplig användning av marijuana kan leda till hälsorelaterade problem, inklusive korttidsminnesförlust och förtvivlan. Resonemang: Vissa negativa känslor kan expandera till paranoia, misstro, rädsla, panik, känsla av smärta och psykos. Slutsats: Sammanfattningsvis har legaliserad medicinsk marijuana en stor positiv inverkan på människors hälsa, medicinska tillstånd för terminalt sjuka patienter, den amerikanska ekonomin och jordbruket. Verk som citeras D'Ambrosio, F. Stäng 1 Pappersdetaljer 2 Prisberäkning 3 Personlig information 4 Till kassan. Akademisk nivå. Typ av papper. Uppsatsens titel:. Pappersinstruktioner. Vänligen ange antalet källor som ska användas vid behov. Pappersformat:.


MLA APA Chicago Turabian IEEE Övrigt. Ytterligare material. Välj fil. Antal sidor eller bilder. Leveransdatum. Författarkategori:. Mest lämplig Avancerat Välj din författare. Power Point-rutschbanor. Du måste beställa minst 1 sida eller 1 bild. Ytterligare tjänster:. Sammanfattning VIP-support Beställningssumma: Din beställningssammanfattning: Vänligen granska dina beställningsdetaljer nedan. Akademisk nivå: Högskola. Typ av papper: Antagningsuppsats. Ämne: Antropologi. Ämne: Författarens val. Källor: 0. Stil: MLA. Sidor: 1. Kategori av författare: Bäst tillgängliga. Power Point-bilder: 0. Tilläggstjänster: inga. Deadline: 11 januari 12:00. USA - 1 Amerikanska Samoa - Andorra - Anguilla - Antigua - Argentina - 54 Aruba - Ascension - Australien - 61 Österrike - 43 Bahamas - Bahrain - Barbados - Barbuda - Vitryssland - Belgien - 32 Bermuda - Bosnien och Hercegovina - Brasilien - 55 Brittiska Jungfruöarna - Bulgarien - Kanada - 1 Caymanöarna - Kina - 86 Kroatien - Cypern - Tjeckien - Danmark - 45 Ecuador - Estland - Finland - Frankrike - 33 Franska Polynesien - Tyskland - 49 Island - Indien - 91 Irland - Israel - Italien - 39 Japan - 81 Lettland - Liechtenstein - Litauen - Luxemburg - Mexiko - 52 Nederländerna - 31 Nya Zeeland - 64 Norge - 47 Polen - 48 Portugal - Ryssland - 7 Saudiarabien - Slovakien - Slovenien - Spanien - 34 Sverige - 46 Schweiz - 41 Turkiet - 90 Uganda - Ukraina - Förenade Arabemiraten - Storbritannien - 44 U.


Jungfruöarna - Wake Island - Jemen - Totalt beställning: 0. Dina betalningsuppgifter.

No comments:

Post a Comment